Sorg & Krise

Vi ved det godt, men når det sker, kan det overvælde os og det føles som om lyset forsvinder og man mister fodfæste og retning for en stund.

Kriser kan opstå af mange ting: fyring, alvorlig sygdom, skilsmisse, store livsvalg og naturligvis ved sygdom og dødsfald blandt ens kære og nærmeste.

En flodbølge af følelser rammer og man overvældes og tusindvis af spørgsmål kan opstå.

For at komme gennem en krise og være med stor sorg, kan det nogle gange være nødvendigt at række ud efter hjælp og støtte fra andre end de nærmeste, hvor ingen personlige og følelsesmæssige hensyn skal tilgodeses.

Er du ramt af sorg og/eller står du i en livskrise, så vil jeg møde dig med medmenneskelig varme, rummeligt nærvær og tålmodighed. Jeg giver dig rum og plads til at komme med nøjagtig det, der er.

Sorg og kriser har deres eget forløb og jeg vil stå ved din side sammen med dig gennem alle faserne. Der er ” højt til loftet” og plads til at tale og fortælle, være stille, græde, vise vrede og afmagt og jeg vil være der når du er klar til at se fremad og genfinde balance, retning og orientering igen.