Helle Norvin Ahlstrand

Om Helle Norvin Ahlstrand

Det er min vision og mit ønske, at vi alle skal være i stand til at leve vores liv bedst muligt.

Derfor har jeg i mange år arbejdet med at nære det menneskelige potentiale og hjælpe mennesker med at kaste lys på de gaver og ressourcer, vi som mennesker hver især rummer.

Jeg har altid været drevet af ønsket om, at der skal være trivsel og glæde i livet, på arbejdspladser og i relationerne mellem mennesker og ikke mindst i relationen til os selv.

Jeg er psykoterapeut, coach og mentor fordi jeg ønsker at stille mig til rådighed for andre mennesker, først og fremmest som medmenneske med mit nærvær og min klare opmærksomhed, men også med den visdom og erfaring jeg har opnået ved selv at have mødt udfordringer og bump på vejen.

I mit eget livs bog er der indføjet personlig erfaring med hvad det vil sige at bliver  lagt ned med stress og belastning, hvor jeg har erfaret, at det er nødvendigt at skifte spor, men også at der jo altid er andre veje at gå.

Jeg ved, at hver gang en krise er gennemlevet, så vil der være nye indsigter og nye ressourcer, som kommer frem i lyset.

Med min viden, min livserfaring og mit nærvær skaber jeg derfor det rolige og trygge samtalerum, hvor du kan komme med det der fylder og i processen kan genvinde fodfæstet og gnisten igen, opdage dit potentiale og lande i din livskraft.

Jeg er der for dig, når du har brug for en hjælpende hånd og en sparringspartner og mentor gennem livets forskellige kriser, sorg, stress, mv..

Mine uddannelser

Jeg er Certificeret og eksamineret ID Psykoterapeut fra ID Academy i Århus og medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Som ID-psykoterapeut er man to-faglig, det vil konkret sige, at det er et krav, at man har relevant uddannelse og erfaring, der går forud for uddannelsen til psykoterapeut.

Jeg er uddannet Cand.mag. i kommunikation mellem mennesker i organisationer, med speciale i kommunikation mellem mennesker, ledelse, læring og forandringsprocesser og har i mange år arbejdet med undervisning, vejledning og procesfacilitering indenfor kommunikation, psykisk arbejdsmiljø, stress, trivsel, konflikthåndtering mm.

Mine specialer

Jeg arbejder særligt med temaerne:

I min praksis inddrager jeg en lang række metoder og mine samtaler og processer præges af at jeg inviterer til at inddrage kroppen, det kreative, tegning, musik samt stille stunder med meditation og mindfulness.